Antonia Cerwall

Kassör & Skådespelare

FÖDD: 2003

Hur kom du i kontakt med teatern?

Min mamma har sedan jag varit liten tagit med mig till en massa olika pjäser, vilket jag älskade. Första pjäsen jag såg var Djungelboken i Chile när jag var ca 2,5 år. Eftersom jag var så fascinerad av all teater jag sett, hittade mamma en teatergrupp i Kulturskolan och anmälde mig. Jag testade och fastnade.

Vad är ditt bästa teaterminne?

Det bästa är alla sommarproduktioner både på och bakom scenen. Samt den fina gemenskapen vi har samt när hela gruppen kommer fram på scen och tar varandras händer och tar emot publikens applåder och känna att det här gjorde vi jäkligt bra tillsammans.

Vad är ditt värsta teaterminne?
Det värsta är när det spöregna hela dagen när vi var ute och repa. Det var så kallt och vi var plaskvåta för att regnet hade tagit sig igenom regnkläderna. Jag och Mathilda fick göra om vår scen så otroligt många gånger för regissören blev aldrig nöjd och det enda vi ville göra var att gå hem, äta och värma oss.

Beskriv dig själv med 3 ord:
Ambitiös, omtänksam och positiv.

Har du en drömroll?
Ja, det finns en massa roller jag skulle vilja spela, men en dröm skulle ju vara att få vara med i “Harry Potter” eller i en slags “Lord of the Rings” -produktion, helst en stor roll men jag skulle ha varit minst lika glad att bara spela en orch. Skulle också varit kul att spela Ronja Rövardotter.